当前位置: 首页 > 明星资讯 > 正文

姜元来车祸意外造成下半身瘫痪:要人照顾好委屈

德寅网 时间:2020-08-01 11:06:33 来源:德寅资讯网

曾于90年代红极一时嘅男子组合「酷龙」成员姜元来,2000年因一次车祸意外造成下半身瘫痪,不过女友对其不离不弃,翌年二人登记结婚。日前姜元来演出MBC节目《人真好》,重提车祸一事,坦言当时「唔敢接受事实」,而且对于因为下半身瘫痪而要人照顾,感到非常委屈。

于今日播出嘅节目中,姜元来表示:「车祸后我唔敢接受摆喺我面前嘅事实,我呢一世都要坐轮椅吗?一世都要咁生活吗?过咗4个月,我先感到呢个系事实。当时情绪非常唔稳定,成日发牌气,我仲进行咗自我反省,利用一星期嘅时间进行忏悔,我祈求上天饶恕我以往嘅过错,令我嘅病情有所好转。刚遭遇车祸时,我系食唔落饭,过咗4、5个月,太太喂我食饭,呢件事令我感到委屈,但又唔想向佢讲明。」透露当时委屈嘅心情。


污片艳女动漫 http://www.lcybhm.com
------分隔线----------------------------
德寅资讯网